superpump_max

Η ιστορία του Superpump της Gaspari Nutrition

To Superpump Max της Gaspari Nutrition υπήρξε ένα προϊόν-θρύλος στις αρχές των 00s. Λίγοι είναι αυτοί που πήγαιναν γυμναστήριο εκείνη την εποχή και δεν το δοκίμασαν σε κάποια από τις εκδόσεις του.

Superpump 250

To πρώτο Superpump ονομαζόταν Superpump 250 και είχε την παρακάτω ετικέτα:

super-pump-250

gaspari-superpump-info

Πριν βιαστείτε, με όσα ξέρετε σήμερα, να πείτε ότι τα μπλέντ ήταν τεράστια (ναι ήταν!) να σας πω, ότι εκείνη την εποχή όλα τα pre-workouts είχαν την ίδια μορφή. Το SP 250 μαζί με το N.O. Xplode της BSN πωλούσαν σαν τρελά, με σταθερά υψηλές πωλήσεις για χρόνια. Οι καινοτομίες που χρησιμοποίησαν οι ειδικοί της Gaspari, ήταν οι μιμητές ινσουλίνης όπως τα Fenugreek, I-3-C, Bacopa Monniera και Cinnamon, το φυτικό testosterone booster, turkesterone. Επιπλέον, η προσθήκη συστατικών που βοηθούν στην συγκέντρωση όπως η τυροσίνη, η ροδιόλα και το βότανο Τζίνγκο Μπιλόμπα. Ακόμη και στην αργινίνη ήταν από τις πρώτες εταιρίες που χρησιμοποίησε την μορφή AKG αντί για την ελεύθερη L-arginine. Στο ενδιάμεσο είχαν κάνει μικρές αλλαγές στην ετικέτα του (βλ. εικόνα παρακάτω).

superpump250supplementfacts1

Superpump MAX

ώσπου λίγο μετά το 2010 κυκλοφόρησε το Superpump Max. Η ετικέτα του ήταν η παρακάτω:

super-pump-max

superpump_max

Εμφανής η αλλαγή πλεύσης για την Gaspari σε μία πιο ξεκάθαρη ετικέτα το έτος εκείνο. Παρ’ όλα αυτά παραμένει πιστή στο δόγμα της ενάντια στα concentrated προεξασκητικά που αρχίζουν να κατακλύζουν την αγορά.

Καινοτομίες της περιόδου η προσθήκη κιτρουλίνης έναντι της αργινίνης, η ορνιθίνη, το PEAK ATP, η γλουταθειόνη (ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό) και η l-alanyl γλουταμίνη.

Superpump 3.0

T0 2014 η εταιρία λανσάρει μία ακόμη πιο ξεκάθαρη φόρμουλα με την έλευση του Superpump 3.0. Με το προϊόν αυτό δείχνει την μεταστροφή της από τα μπλεντ προς τις ξεκάθαρα αναγραφόμενες ποσότητες.

super-pump-3.0

gaspari-super-pump-3

Η τρίτη έκδοση ήταν ένα εξαιρετικό προϊόν με κλινικά ελεγμένες δόσεις και την πρωτοπόρα προσθήκη του Nitrosigine, μίας εξαιρετικά βιοδιαθέσιμης μορφής αργινίνης.

Superpump 250 (DMAA)

Το 2015, η εταιρία πληρώνει κάποιες άστοχες ενέργειες της, με την εξαγορά της από γνωστό αμερικάνικο κολοσσό. Η αμέσως επόμενη έκδοση που βγάζει, σημάνει την είσοδο της σε μυστήρια λημέρια με την έκδοση του SP 250 με DMAA.

gaspari-sp-250

Superpump 250 with DMAA, DMAA pre-workout 1

Σαφώς δυνατή φόρμουλα με πολύ υψηλή δόση καφεΐνης (250mg) και DMAA (70mg). Πριν κακίσουμε την εταιρία, να πούμε ότι αυτή η 3-4ετία, είναι μία χρονική περίοδος που οι εταιρίες είχαν πάθει ένα αμόκ με τα διεγερτικά. Η ζήτηση του κόσμου ήταν στραμμένη προς την ενέργεια και το “πρήξιμο” των μυών, οπότε οι εταιρίες προσαρμόζονταν σε αυτή τους την απαίτηση. Προσωπική μου άποψη ότι είναι μία περίοδος που και η ίδια η εταιρία θα ήθελε να ξεχάσει…

Superpump MAX

To 2018 ο έλεγχος της εταιρίας περνάει ξανά στα χέρια του δημιουργού της, του Rich Gaspari. Κι έτσι γιορτάζοντας την επιστροφή του, η εταιρία λανσάρει ξανά τα παλιά αγαπημένα labels με παρόμοιες ετικέτες, με αυτές που ξεκίνησαν.

Η έκδοση λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:

 

superpump_max

pump40_friutpunch_fact-600x600

Στα highlights του προϊόντος συγκαταλέγονται τα 4γρ. κιτρουλλίνης ελεύθερης μορφής, τα 4γρ. λευκίνης, τα 3,2 γρ. από δύο είδη κρεατίνης, τα 300mg καφεΐνης και το 1γρ. καρνιτίνης (ανά 2 σκουπ).

Αγοράστε τώρα το Superpump Max σε συσκευασία των 480γρ. είτε των 640γρ. πατώντας εδώ.

Superpump Aggression

super-pump-aggressionsuper-pump-aggression-facts

Το Superpump είναι ακόμη εδώ! Το 2020 η Gaspari Nutrition λανσάρει την μετεξέλιξη του Superpump με το προσωνύμιο “Aggression“. Από τ’ όνομα του και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με ένα pre-workout για προχωρημένους ασκούμενους. Μιλάμε για ένα προϊόν με κλινικά ελεγμένες δόσεις σε κάθε συστατικό που περιέχει. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ασκούμενοι το χρησιμοποιούν στο μισό scoop και πάλι βλέπουν τα αποτελέσματα που αναζητάνε από ένα pre-workout. Με την νεότερη έκδοση του Superpump να αναμένετε μεγάλη διέγερση, τρομερή συγκέντρωση και αντοχή.

Το Superpump όπως καταλαβαίνετε είναι ένα προϊόν που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να αγαπιέται από την fitness και bodybuilding κοινότητα. Λένε ότι όσοι ζουν με τις αναμνήσεις είναι καταδικασμένοι. Η Gaspari, περνώντας και η ίδια από πολλές διακυμάνσεις, αποφάσισε να μην αφήσει το κοινό της να ζει με τις αναμνήσεις των “παλιών, καλών” προϊόντων. Με το λανσάρισμα των νεότερων εκδόσεων, συνεχίζει το legacy που ξεκίνησε το Superpump πριν 20 περίπου χρόνια.