ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ​

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ​

φορμα επικοινωνιασIQfitness Logo

βρειτε απαντησεισ στις πιο συχνεσ σας ερωτησεις

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;​

Γιατί διαθέτουμε την κατάλληλη θεωρητική αλλά και πρακτική εμπειρία στις σωματικές μεταμορφώσεις χωρίς ακραίες δίαιτες και χρήση παράνομων μεθόδων. Η προσωπική εκγύμναση απαιτεί εκτός των άλλων και μία καλή χημεία μεταξύ trainer και ασκούμενου κι αυτό είναι κάτι που μαθαίνεται έχοντας πρώτα ανοιχτό μυαλό κι έπειτα με την εμπειρία. Έχοντας λοιπόν, μέσο όρο 1000 ώρες προσωπικών μαθημάτων ανά έτος (αυστηρά μέχρι δύο άτομα σε κάθε μάθημα) και κρατώντας τον γνήσιο χαρακτήρα της έννοιας «personal training / προσωπική προπόνηση», έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα να αλλάξουν την εικόνα τους αλλά και τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ;​​
Το κόστος ξεκινάει από τα Χ ευρώ (για το bronze επίπεδο) και φτάνει τα Ψ ευρώ (για το gold επίπεδο). Ίσως να είναι πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς στο online coaching, όμως αν δει κανείς τι περιλαμβάνει σίγουρα θα μείνει ικανοποιημένος, αδιαφορώντας για το ποσό. Επιπλέον γιατί να πληρώνετε λίγο σε κάθε υπηρεσία (πλάνο προπόνησης, διατροφής, συμπληρωμάτων) και να μην έχετε τα κατάλληλα αποτελέσματα, όταν μπορείτε να τα έχετε όλα μαζί; Αν προσέξετε ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο (bronze) δεν προσφέρουμε μόνο πλάνο προπόνησης ή μόνο πλάνο διατροφής, αλλά πάντα οι κύριες υπηρεσίες προσφέρονται σε όλα τα επίπεδα. Αυτό γίνεται γιατί θεωρούμε ότι το ένα είναι αλληλένδετο με το άλλο και πιστοί στις δυνατότητες μας θεωρούμε ότι το σωστό αποτέλεσμα δεν έρχεται πληρώνοντας μόνο για το ένα ή το άλλο.
Ποιό ακριβως είναι το κόστος;

Το κόστος ορίζεταί αφού μας στείλετε ένα ερωτηματολόγιο που θα σας δώσουμε συμπληρωμένο και αφού οριστούν οι ανάγκες σας. Αφού γίνει η αξιολόγηση θα σας ενημερώσουμε για το ποσό της συνδρομής.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;​

Πολλοί προπονητές είτε έχουν το θεωρητικό υπόβαθρο και δεν προχωρούν σε πρακτικό επίπεδο, ενώ άλλοι καθότι μόνο εμπειρικοί, υστερούν σε γνώση. Ο συνδυασμός των δύο σίγουρα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ;​

ΟΧΙ. Σας το δηλώνουμε ρητά ότι κάθε πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και κατασκευάζεται ύστερα από αποστολή ερωτηματολογίου υγείας και καθημερινότητας, το οποίο σας αποστέλετε μετά την πληρωμή κάποιου πακέτου. Κανένα πρόγραμμα της iqfitness.gr δεν είναι «κονσέρβα».

Μπορω να αγορασω μονο πλανο προπονησης η διατροφης;

Όχι. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως η προπόνηση πρέπει να υποστηρίζεται από μία σωστή διατροφή και η διατροφή πρέπει να ακολουθείται μαζί με ένα σωστά δομημένο εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για το γυμναστήριο.

Ποση ειναι η ελαχιστη παραμονη στην υπηρεσια online coaching;

Η ελάχιστη παροχή της υπηρεσίας online coaching είναι 8 εβδομάδες (2 μήνες). Ο λόγος; 8 εβδομάδες είναι ένα καλό χρονικό διάστημα μέσα από το οποίο, ακολουθώντας κατά γράμμα τα πλάνα, μπορείτε να δείτε ορατά αποτελέσματα στην εικόνα σας. Εμείς από την πλευρά μας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στο ταξίδι της σωματικής σας εξέλιξης για τουλάχιστον 12 εβδομάδες (3 μήνες).

Αν δεν γνωριζω καποια ασκηση που μπορω να την δω;

Πάντα πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι έχετε καταλάβει για ποια άσκηση μιλάμε και ότι είστε σε θέση να την εκτελέσετε σωστά και με ασφάλεια. Γι’ αυτό σας αποστέλουμε βίντεο για την άσκηση που έχετε απορίες. Αν έχετε κάποια απορία από εκεί κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@iqfitness.gr ή στο καθιερωμένο check in που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

SPECIAL OFFER!

SIGN UP NOW & GET A FREE GIFT LESSON!


GET IT NOW!

Join Our Newsletter

subscribe today